Niet voor iedereen - Gebaseerd op de Bijbel

Deze legging kan niet geboekt worden om een vraag mee te beantwoorden, maar is bedoeld om een boodschap te ontvangen van de Engelen  voor het komende jaar.

In deze unieke legging, ontvangen we een boodschap rechtstreeks van twee Aartsengelen voor je (en dit zouden weleens Aartsengelen kunnen zijn waar je nog nooit van gehoord hebt. Verder ontvangen we ook een Bijbels citaat voor je waarvan de Engelen denken dat jij hier nu iets aan zou kunnen hebben.

Vervolgens doen we een legging voor je met enkele engelenkaartjes die herschreven werden om in lijn te zijn met Bijbelse concepten i.p.v. hedendaagse new age concepten zoals de term 'lichtwerker' 'werken met kristallen' 'de Akasha kronieken'..., en door een symbolisch dier, en een symbolische droom voor jou te ontvangen geïnterpreteerd vanuit wat hier in de Bijbel over geschreven staat.

We sluiten de legging voor je af door seizoen per seizoen in te kijken wat je volgens de Engelen het komende jaar mag verwachten.

 

©️ Copyright, Januari 2024, Mieke Stevens

Indien je dit graag wilt, dan kan ik ook een boodschap voor jou hiermee ontvangen voor de komende tijd i.p.v. het komende jaar.