Vintage Astrologie

Op deze pagina kan je begeleiding voor jezelf ontvangen vanuit de kennis die vroegere beschavingen achtergelaten hebben voor ons vandaag de dag. Hierbij stelt hogeraf onderstaande betekenisvolle volgorde voor.

Waarom kosten deze boodschappen 50 euro?

Omdat het veel studie en oefening vraagt om op nog echt authentieke wijze deze boodschappen te kunnen ontvangen. Om de Azteekse kalender niet alleen te kunnen leren inkijken, maar ook echt waardevolle adviezen hiermee te gaan ontvangen, heb ik een jaar nodig gehad om hier echt vaardig in te mogen worden. Dit zijn aldus vaardigheden die je niet van vandaag op morgen leert, maar die wel enorm waardevolle adviezen geven die je helpen om steeds de juiste stappen en keuzes voor jezelf te zetten, met een grote levensverandering ten goede als gevolg. Hun adviezen opvolgen heeft alleszins mijn leven ten goede enorm veranderd.

Ontvang uniek inzicht in de energie van het moment op basis van de Azteekse kalender (zie foto om de Azteekse kalender te zien), zodat je op basis hiervan goede keuzes voor jezelf kan maken en de juiste actiestappen kan zetten.

Inclusief een interpretatie van drie maya-tarotkaarten waarbij we de kaarten lezen op basis van eeuwenoude kennis van de Kabbalistische levensboom.

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens 

Ontvang inzicht in de energie van het moment op basis van Oud-Egyptische kennis van de natuurlijke cycli en hoe dit specifiek van toepassing is op de mens. Deze boodschap geeft dan ook veel informatie over het seizoen in je leven waar je precies in zit zodat je jouw actiestappen en keuzes op basis hiervan kan gaan afstellen. 

Inclusief een tarotlegging met de Thoth tarotkaarten op basis van geomantische principes.

 

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens 

Hierbij bekijken we de energie van het moment voor jou op basis van o.a. verloren gegane kennis van de runen. De Vikingen wisten als geen ander hoe er patronen plaatsvinden in het soort energie waar we als mensen mee te maken krijgen. Zeer interessant aldus om op basis hiervan je actiestappen en keuzes te gaan maken.

Inclusief een legging met speelkaarten (cartomantie).

 

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens

We bekijken de energie van het moment voor jou, door het spinnenweb des levens voor jou in te kijken, gebaseerd op de Yoruba-divinatietraditie (IFA-divinatie).

Inclusief een typisch Afrikaanse legging met cowrieschelpen, en een uniek betekenisvol dierenverhaal dat ik rechtstreeks van hogeraf voor jou mag doorkrijgen.

 

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens

Ontvang inzicht in de energie van het moment op basis van de Keltische bomenkalender, en druïdisch inzicht in de stroming van moeder natuur, zodat je op basis hiervan goede keuzes voor jezelf kan maken en de juiste actiestappen kan zetten. 

Inclusief een legging met zelfontworpen jungle kaarten, adviezen van de druïden en moeder natuur voor jou, en een betekenisvolle eeuwenoude bomenmythe.

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens 

De Oud-Perzische kalender is meer dan een kalender, het is een manier om de energie van het moment mee in te kijken en op basis hiervan waardevolle inzichten te ontvangen. Net zoals in de Vedische astrologie, kent dit zelfs mansions (astrologische huizen). En dit zullen we in deze boodschap voor jou van inkijken.

Inclusief een interpretatie van een eeuwenoud stukje Perzische poëzie, en een unieke vorm van divinatie die nog steeds uitgevoerd word door de herdersvrouwen in Iran om iemands energie mee in te kijken.

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens 

We bekijken de energie van het moment op basis van verloren gegane kennis van de I Ching  zodat jij stappen op waardevolle wijze kan zetten in lijn me de energie van het moment.

Inclusief een legging met Mahjong-tegeltjes, een eewenoude interpretatie van een Oud-Chinees orakelbot, en een fortuinkoekje.

 

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens 

We bekijken de energie van het moment voor jou op basis van het zeer uitgebreide inzicht dat de Oude Grieken hadden in het weer. Op basis hiervan konden zij enorm veel vertellen over de energie van het moment, en hoe je dit het best kan navigeren voor jezelf.

Inclusief een worp van de astro-dobbelstenen die we voor jou zullen interpreteren.

©️ Copyright Mei 2024, Mieke Stevens