Dawn Higher
Geef jezelf over
De titel 'Geef jezelf over' geeft ook meteen weer waar het in dit boek allemaal om draait: dat je jezelf ook kan overgeven aan het leven, dat het leven helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, en dat langdurig geluk en innerlijke rust echt mogelijk is.
€18,51 Paperback

Dawn Higher
Het Boek der Beslissingen
Heb je moeite met beslissingen nemen? Dan is dit boekje misschien wel een goede aanvulling van jouw boekenkast. Doe even je ogen dicht en denk aan de vraag waarmee je zit, en sla vervolgens dit boekje open op een willekeurige pagina.
€25,00 Paperback

Mieke Stevens
Kleurboek - Met heel veel leuke dieren om in te kleuren !
Zeer gedetailleerde en leuke handgetekende kleurplaten. Kleurplaten van dieren in hun natuurlijke habitat die leuke activiteiten ondernemen zoals het vogel tuinorkest in de boom met vioolspelende muizen,... Inclusief leuke doe-platen.
€17,51 Paperback

Word verwittigd wanneer mijn volgende boek 'Spiegelgetallen verklaard' te koop is

Op dit moment ben ik een boek aan het schrijven waarin het leven van mij vraagt om de spiegelgetallen voor het leven te duiden. Volgens het leven zijn ieder van deze spiegelgetallen die je regelmatig op de klok ziet verschijnen en waarvan je aanvoelt dat dit iets lijkt te betekenen, in feite zeer belangrijke portalen om meer in flow te komen met de stroming van jouw leven, en wat jouw bijdrage in het grotere geheel mag zijn. Een zeer interessant boek dat uitlegt of je in flow bent met de stroming van jouw leven, of waar het precies spaak loopt zodat jij dit voor jezelf kan bijstellen en weer een supervloeiend, en ontzettend productief leven mag leiden waarbij alles een perfecte balans kent, en ook je relaties weer prachtig mogen gaan stromen.