Boek jouw persoonlijke kaartlezing

Maak je keuze uit onderstaande opties om de kaarten voor jou rondom te leggen:


Interessante legging indien je graag wil weten waar een bepaalde persoon mee in zijn of haar hoofd zit, en wat jij best wel of juist niet kan doen naar deze persoon toe om deze situatie het best aan te pakken.

Noteer in het opmerkingen gedeelte van je bestelling één hoofdvraag die je graag beantwoord wil zien, en één bijvraag die wat minder belangrijk is voor jou, maar waar je toch ook wel wat meer inzicht over zou willen ontvangen van hogeraf uit.

Ontvang een algemene boodschap waarvan hogeraf vindt dat dit waardevol voor jou is om nu te weten.

Ontvang een gedetailleerde voorspelling van wat jij precies de komende 12 maanden in je leven mag verwachten, inclusief wat het thema van de komende 12 maanden voor jou zal zijn.


SPECIALE LEGGINGEN

Via deze legging krijg je meer inzicht over wat jouw levensdoel hier op aarde is.

Krijg inzicht in wie jij was in een relevant vorig leven waar je vandaag de dag iets aan hebt om hier meer informatie over te weten te komen

Ontvang meer informatie over wie jouw voorvaderen waren, waar zij voor stonden, en wat dit zegt over jou als persoon vandaag de dag om de uitdagingen te overwinnen die jij nu vandaag de dag meemaakt.

Typ maar eens een keertje in 'tarot spread' op Pinterest. Mocht er een legpatroon tussen zitten waarvan je het voor jou interessant zou vinden om hier rondom de kaarten voor jou eens te laten leggen, dan kan je me de foto van deze legging doorsturen naar dawnhigher@gmail.com nadat je jouw bestelling afgerond hebt.

 

Het legpatroon van deze maand is de 'Zelfontdekking tarot legging'.

 

De vragen die uitgewerkt zullen worden binnen deze legging zijn als volgt:

1. Iets wat betrekking heeft met mijn reis dat ik weldra zal ontdekken

2. Waarom is deze ontdekking voor mij belangrijk om te begrijpen?

3. Hoe deze ontdekking me dichter zal brengen bij mijn ware zelf?

4. Een stap die ik zal moeten ondernemen nadat ik deze ontdekking heb gedaan

5. Waar deze kleine stappen me naartoe zullen brengen op mijn pad vooruit in het leven

Maak jouw keuze uit één van onderstaande opties


Een reading op maat gemaakt

Ander idee?

€ 25,00

Ander idee?

€ 25,00

Mocht je een specifiek idee in je hoofd idee hebben wat je graag eens zou willen laten doen, dan kan je deze optie voor jezelf bestellen. Laat in het opmerkingen gedeelte van je bestelling achter wat je precies graag zou willen ontvangen, en dan maken we voor jou een legging op maat van wat jij in je hoofd had zitten.