Praat met een overleden dierbare

Deze gave heb ik lang in mijn leven ontlopen. Maar de keren dat het voorkwam dat iemand een gesprek boekte en bleek dat men graag met een overleden dierbare zou willen spreken - iets wat ik nooit geadverteerd heb, maar toch om de zoveel tijd gebeurde, vond men dit erg waardevol.

Eigenlijk altijd wanneer iemand begint te spreken over een overleden dierbare, begin ik te horen dat de overleden dierbare van deze persoon iets wil zeggen. Dit is zelfs ooit gebeurd bij iemand die op dat moment in coma lag. En zo ontstond er regelmatig een gesprek tussen de persoon in kwestie en hun overleden dierbare waarvan ik duidelijk merkte dat men het gevoel had dat men een gesprek had gehad samen alsof men niet meer zag dat ik het was die terugsprak zoals een soort van telefoongesprek met mij als het telefoontoestel.

Dus mocht je graag eens een gesprek boeken om met een overleden persoon te spreken, dan kan je een medium sessie boeken. Je neemt hiervoor het best contact met mij op via Facebook Messenger (via Messenger videochat zal het gesprek ook doorgaan). www.facebook.com/dawn.higher

 

Hoeveel kost een gesprek met de hemel?

Uit respect voor hen die overleden zijn en deze gave, heb ik mezelf nooit prettig gevoeld bij het werken met een donatiesysteem zoals dat bij de mentor sessies het geval is. Voor een gesprek met de hemel sessie, heeft voor mij de prijs van 35 euro altijd als goed aangevoeld.